Skip to content

Δραστηριότητες

Περιηγήσεις με σκάφος

Ταξιδέψτε στα απέραντα κρυστάλλινα γαλάζια νερά της πανέμορφης Κεφαλονιάς με ιστιοπλοϊκές περιηγήσεις, για να ανακαλύψετε τα κρυμμένα διαμάντια της θάλασσας του νησιού.

Island tours

Γνωρίστε τα πιο εκθαμβωτικά αξιοθέατα της Κεφαλονιάς με περιηγήσεις μέσω λεωφορείου και μάθετε την ιστορία τους με τους ειδικά εκπαιδευμένους περιηγητές.

Ευεξία

Ένας επιβεβαιωμένος τρόπος να ξεκουραστείτε επιπλέον είναι τα χαλαρωτικά μασάζ που θα σας αναζωογονήσουν και θα κάνουν την διαμονή σας στην Κεφαλονιά ακόμα πιο χαλαρωτική και ξέγνοιαστη.

Sea Kayaking

Κάντε την επίσκεψή σας πιο δραστήρια με την ενοικίαση κανό για να ανακαλύψετε το νησί και να το αγαπήσετε και από την ακτή.

Οινοποιεία

Γευτείτε την Κεφαλονίτικη Ρομπόλα στα τοπικά οινοποιεία για να κάνετε την επίσκεψή σας και μία γευστική περιπέτεια.

Γιόγκα

Προκαλέστε τις αντοχές του σώματός σας μέσω της θεραπευτικής γιόγκα, η οποία σας αναβαθμίζει πνευματικά και σας αναζωογονεί τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Αυτόνομη κατάδυση

Βουτήξτε στα γαλάζια νερά του νησιού μας και δείτε τα ενδιαφέροντα ναυάγια και την θαλάσσια ζωή.

Ιππασία

Ride the horses of mount Ainos to form a deeper connection local nature by a very entertaining and suitable for all ages way.

Θερινό σινεμά

Για ένα απολαυστικό βραδινό ραντεβού δείτε ταινίες κάτω από τα αστέρια και το φεγγάρι στην βραδινή ατμόσφαιρα της Κεφαλονιάς.

Φεστιβάλ και εκδηλώσεις

Μάθετε περισσότερο τον ιδιαίτερο πολιτισμό, την κουλτούρα και τα έθιμα του νησιού μας μέσω των θρησκευτικών και πολιτισμικών εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο και προσεγγίζουν επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου.

Back To Top